ECO FRIENDLY PACKAGING

ECO FRIENDLY PACKAGING

Brenda
05/02/2018 - 11:02

Onze palmblad dienbladen worden met een volledige zorg en aandacht voor het milieu gemaakt van de afgevallen bladeren van palmbomen. Deze borden met een eigen, unieke, authentieke en natuurlijke uitstraling zijn 100% composteerbaar.

Deze verpakking is bovendien voedselveilig, smaakneutraal, olie, vet- en vochtbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 200°C. Geef dankzij dit hitte - en waterbestendige materiaal dus zowel je warme als koude gerechten een extra visuele dimensie. Het helpt namelijk niet alleen de gevolgen voor het milieu te beperken, maar het zorgt ook voor een uiterst aantrekkelijke presentatie van je gerecht.

Deze verpakking kan gebruikt worden voor de presentatie van bijvoorbeeld: snacks, salades en belegde broodjes. Het dienblad heeft een natuurlijke uitstraling.

De palmblad dienbladen zijn goed te combineren met onze cateringdozen. 

Onze duurzame cateringschalen zijn vervaardigd uit bruin kraft karton, wat het product een natuurlijke uitstraling en sterkte verschaft. Deze verpakking bestaat uit een stevige bodem en een apart deksel met een composteerbaar PLA venster. Ideaal voor een stijlvolle presentatie en handig vervoer van je hapjes, salades, sandwiches, broodjes, amuses etc.. De dozen worden gemaakt van gerecycled papier of FSC gecertificeerd papier afkomstig uit verantwoord bosbeheer en zijn voorzien van een composteerbaar venster van maiszetmeel (PLA). 
Doordat de cateringdozen 100% composteerbaar zijn kunnen ze na gebruik weer als voeding dienen voor nieuwe gewassen volgens het "cradle to cradle" principe. Op de dozen staat subtiel vermeld ‘100% compostable’, zodat je klanten weten dat jij kiest voor het milieu en een milieuvriendelijke verpakking!

Bekijk hier onze informatiefolder! 

Meer nieuws

Trends & innovaties
08 jun 2018

ACE Packaging werkte met haar Compy verpakking mee aan een artikel voor PMG Bakery. Verpakkingen kunnen uw imago als bak

Nieuws
31 mei 2018

Verpakkingen die goed functioneren en je gerecht aantrekkelijker maken, verhogen het plezier van de maaltijd. Vleesproducten moeten gekoeld of bevroren verpakt worden.

Nieuws
31 mei 2018

Het Cubzz brood, mét bio-afbreekbare verpakking, smaakt naar solidariteit! ACE Packaging produceert de broodzakken voor dit Cubzz-project.

Nieuws
28 mei 2018

Met deze aantrekkelijke aluminium schalen (Black & White Edition) zorg je voor een smakelijke beleving!