Het Cubzz brood, mét bio-afbreekbare verpakking, smaakt naar solidariteit!

Het Cubzz brood, mét bio-afbreekbare verpakking, smaakt naar solidariteit!

Brenda
05/31/2018 - 12:03

Het Cubzz brood, mét bio-afbreekbare verpakking, smaakt naar solidariteit! ACE Packaging produceert de broodzakken voor dit Cubzz-project. Het betreft een bio-afbreekbare verpakking, die zowel composteerbaar als recycleerbaar is. Met deze verpakking maak je echt het verschil! Je steunt het milieu én geeft een duwtje in de rug van kwetsbare kinderen. 

Cubzz is een nieuw 100% Belgisch merk dat z’n winst gebruikt om bestaande goede doelen ten voordele van kinderen, méér slagkracht te geven.
Ook Carrefour steunt dit project. Het partnerschap tussen Carrefour en Cubzz gaat bovendien verder dan enkel het goede doel steunen. Zo kunnen klanten hun goede daad ‘personaliseren’, door zelf een goed doel uit te kiezen. 
Op elke Cubzz-verpakking staat namelijk een unieke code. Zodra de klant het product gekocht heeft, voert hij de code in op www.cubzz.be Daar kan de klant kiezen welk project hij wil steunen. Als er geen project wordt gekozen, worden de opbrengsten automatisch verdeeld over de verschillende liefdadigheidsprojecten en - instellingen. 

Leuk om weten: De naam ‘Cubzz’ komt van het Engelse ‘Cub’ wat leeuwenwelpje betekent. Net zoals een leeuwenwelpje heeft elk kindje dat geboren wordt, het potentieel om net zoals het welpje, ‘king of the jungle’ te worden. 

Cubzz Carrefour

Meer nieuws

Trends & innovaties
08 jun 2018

ACE Packaging werkte met haar Compy verpakking mee aan een artikel voor PMG Bakery. Verpakkingen kunnen uw imago als bak

Nieuws
31 mei 2018

Verpakkingen die goed functioneren en je gerecht aantrekkelijker maken, verhogen het plezier van de maaltijd. Vleesproducten moeten gekoeld of bevroren verpakt worden.

Nieuws
31 mei 2018

Het Cubzz brood, mét bio-afbreekbare verpakking, smaakt naar solidariteit! ACE Packaging produceert de broodzakken voor dit Cubzz-project.

Nieuws
28 mei 2018

Met deze aantrekkelijke aluminium schalen (Black & White Edition) zorg je voor een smakelijke beleving!