NIEUWE ACE INNOVATIE!

NIEUWE ACE INNOVATIE!

Brenda
04/23/2018 - 09:31

Gedreven door innovatie streeft ACE Packaging naar verpakkingsproducten met een hoge aandacht voor functionaliteit, gebruiksgemak, merkbeleving en een minimale milieu-impact.

Onze nieuwste innovatie:
Een kartonnen schaaltje, omgeven door een dunne laag PET folie.

ACE Packaging verdeelt al langer kartonnen schalen (met of zonder deksel) en ook de markt is al langer vragende partij van verpakkingen die het ecologische aspect en design vertegenwoordigen, zonder te moeten inboeten op de traditionele eigenschappen van conventionele plastiek verpakkingen. Diverse manieren van uitsnijden en tal van technologieën om folie te hechten hebben we doorlopen, om op die manier een volledig afgesloten binnenzijde te creëren, tot over de randen heen.

Met deze schaal richten we ons vooral op verwerkers van kant – en klare maaltijden, salades, pasta’s, droge voeding,… Het zal de bewaring van je voedingsmiddelen optimaliseren en verbeteren! Kies voor gebruiksgemak en een innovatief karakter, zonder te moeten inleveren op stijl en functionaliteit. En dit met de nodige bezorgdheid voor het milieu!

Zo durven we te claimen dat we de ecologische voetafdruk ten aanzien van de conventionele plastiek verpakkingen sterk naar beneden halen. Zo werken we onder meer met mono-materialen (papier/karton) dewelke als volledig recycleerbaar geregistreerd worden. Op die manier zetten we op vlak van milieubeleid en duurzaamheid grote stappen voorwaarts, zonder in te boeten op de kwaliteit!

Contacteer ons voor meer informatie! 

NEW ACE INNOVATION

Meer nieuws

Nieuws
09 mei 2018

'Ondernemers', het magazine van 'Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen' laat deze maand een aantal specialisten aan het woord over de gang van zaken in de verpakkingswereld. 

Evenementen & Beurzen
02 mei 2018

'ACE Technics' zorgde vorige week voor magie op de Seafood Expo Global 2018

Trends & innovaties
02 mei 2018

Onze palmblad dienbladen worden met een volledige zorg en aandacht voor het milieu gemaakt van de afgevallen bladeren van palmbomen.

Trends & innovaties
23 apr 2018

Gedreven door innovatie streeft ACE Packaging naar verpakkingsproducten met een hoge aandacht voor functionaliteit, gebruiksgemak, merkbeleving en een minimale milieu-impact.