NIEUWE ACE INNOVATIE!

NIEUWE ACE INNOVATIE!

Brenda
04/23/2018 - 09:31

Gedreven door innovatie streeft ACE Packaging naar verpakkingsproducten met een hoge aandacht voor functionaliteit, gebruiksgemak, merkbeleving en een minimale milieu-impact.

Onze nieuwste innovatie:
Een kartonnen schaaltje, omgeven door een dunne laag PET folie.

ACE Packaging verdeelt al langer kartonnen schalen (met of zonder deksel) en ook de markt is al langer vragende partij van verpakkingen die het ecologische aspect en design vertegenwoordigen, zonder te moeten inboeten op de traditionele eigenschappen van conventionele plastiek verpakkingen. Diverse manieren van uitsnijden en tal van technologieën om folie te hechten hebben we doorlopen, om op die manier een volledig afgesloten binnenzijde te creëren, tot over de randen heen.

Met deze schaal richten we ons vooral op verwerkers van kant – en klare maaltijden, salades, pasta’s, droge voeding,… Het zal de bewaring van je voedingsmiddelen optimaliseren en verbeteren! Kies voor gebruiksgemak en een innovatief karakter, zonder te moeten inleveren op stijl en functionaliteit. En dit met de nodige bezorgdheid voor het milieu!

Zo durven we te claimen dat we de ecologische voetafdruk ten aanzien van de conventionele plastiek verpakkingen sterk naar beneden halen. Zo werken we onder meer met mono-materialen (papier/karton) dewelke als volledig recycleerbaar geregistreerd worden. Op die manier zetten we op vlak van milieubeleid en duurzaamheid grote stappen voorwaarts, zonder in te boeten op de kwaliteit!

Contacteer ons voor meer informatie! 

NEW ACE INNOVATION

Meer nieuws

Trends & innovaties
08 jun 2018

ACE Packaging werkte met haar Compy verpakking mee aan een artikel voor PMG Bakery. Verpakkingen kunnen uw imago als bak

Nieuws
31 mei 2018

Verpakkingen die goed functioneren en je gerecht aantrekkelijker maken, verhogen het plezier van de maaltijd. Vleesproducten moeten gekoeld of bevroren verpakt worden.

Nieuws
31 mei 2018

Het Cubzz brood, mét bio-afbreekbare verpakking, smaakt naar solidariteit! ACE Packaging produceert de broodzakken voor dit Cubzz-project.

Nieuws
28 mei 2018

Met deze aantrekkelijke aluminium schalen (Black & White Edition) zorg je voor een smakelijke beleving!