Compy

Green Solutions

Gooi mij op je composthoop!

Compy is het nieuwste, het meest innovatieve en meest ecologische product van ACE Packaging binnen het Green Solutions assortiment! Het gaat hier om Compy-broodzakken, Compy-vellen en Compy-rollen.

Compy is een ecologische en milieuvriendelijke verpakking die volledig thuis composteerbaar en recycleerbaar is. Hierdoor mag de verpakking thuis in de compostbak gedeponeerd worden of kan het met het oud papier meegegeven worden. Het gaat om een betaalbaar en ecologisch verantwoorde verpakkingsoplossing die bovendien garant staat voor de beste kwaliteit. Een verpakking waarmee je jezelf op een milieubewuste manier onderscheidt van je concurrenten.

Wil je onze ecologische Compy-verpakking met je eigen logo of huisstijl bedrukken? Goed idee, want daar scoor je groene punten mee! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

In 2015 behaalde Compy een Greener Packaging Award! De wedstrijd, georganiseerd door Fost Plus en Val-I-Pac, wil innovatieve verpakkingen die de ecologische voetafdruk verminderen, in de bloemetjes zetten.  De verpakkingen worden gekozen door een jury van experts waarbij er gekeken wordt naar 10 aspecten van de verpakking, waaronder de herkomst van de materialen, de mate van recycleerbaarheid en/of het gewicht/volume van de verpakking afgenomen is, zonder dat het zijn functionaliteit verliest.

Bezoek onze Compy-website voor meer informatie!

Compy Compy Compy Compy Compy