Het Cubzz brood, mét bio-afbreekbare verpakking, smaakt naar solidariteit!

Het Cubzz brood, mét bio-afbreekbare verpakking, smaakt naar solidariteit!

Brenda
05/31/2018 - 12:03

Het Cubzz brood, mét bio-afbreekbare verpakking, smaakt naar solidariteit! ACE Packaging produceert de broodzakken voor dit Cubzz-project. Het betreft een bio-afbreekbare verpakking, die zowel composteerbaar als recycleerbaar is. Met deze verpakking maak je echt het verschil! Je steunt het milieu én geeft een duwtje in de rug van kwetsbare kinderen. 

Cubzz is een nieuw 100% Belgisch merk dat z’n winst gebruikt om bestaande goede doelen ten voordele van kinderen, méér slagkracht te geven.
Ook Carrefour steunt dit project. Het partnerschap tussen Carrefour en Cubzz gaat bovendien verder dan enkel het goede doel steunen. Zo kunnen klanten hun goede daad ‘personaliseren’, door zelf een goed doel uit te kiezen. 
Op elke Cubzz-verpakking staat namelijk een unieke code. Zodra de klant het product gekocht heeft, voert hij de code in op www.cubzz.be Daar kan de klant kiezen welk project hij wil steunen. Als er geen project wordt gekozen, worden de opbrengsten automatisch verdeeld over de verschillende liefdadigheidsprojecten en - instellingen. 

Leuk om weten: De naam ‘Cubzz’ komt van het Engelse ‘Cub’ wat leeuwenwelpje betekent. Net zoals een leeuwenwelpje heeft elk kindje dat geboren wordt, het potentieel om net zoals het welpje, ‘king of the jungle’ te worden. 

Cubzz Carrefour

Meer nieuws

Nieuws
03 apr 2019

Klinkt MAP voor jou als Chinees in de oren? Heb je wel eens gehoord van gas of vacuüm verpakken, maar heb je geen idee van wat dit precies inhoudt?

Nieuws
28 mrt 2019

WELKE FUNCTIES ZIJN VAN BELANG BIJ HET KIEZEN VAN EEN VERPAKKING?

Nieuws
03 jan 2019

PERSBERICHT Vrijdag 21 december 2018  — Elk huisdier verdient een warm en liefdevol leven.

Nieuws
04 dec 2018

De warmste weken bij ACE 🔥 Every pet deserves a warm and loving life.