NIEUWE ACE INNOVATIE!

NIEUWE ACE INNOVATIE!

Brenda
04/23/2018 - 09:31

Gedreven door innovatie streeft ACE Packaging naar verpakkingsproducten met een hoge aandacht voor functionaliteit, gebruiksgemak, merkbeleving en een minimale milieu-impact.

Onze nieuwste innovatie:
Een kartonnen schaaltje, omgeven door een dunne laag PET folie.

ACE Packaging verdeelt al langer kartonnen schalen (met of zonder deksel) en ook de markt is al langer vragende partij van verpakkingen die het ecologische aspect en design vertegenwoordigen, zonder te moeten inboeten op de traditionele eigenschappen van conventionele plastiek verpakkingen. Diverse manieren van uitsnijden en tal van technologieën om folie te hechten hebben we doorlopen, om op die manier een volledig afgesloten binnenzijde te creëren, tot over de randen heen.

Met deze schaal richten we ons vooral op verwerkers van kant – en klare maaltijden, salades, pasta’s, droge voeding,… Het zal de bewaring van je voedingsmiddelen optimaliseren en verbeteren! Kies voor gebruiksgemak en een innovatief karakter, zonder te moeten inleveren op stijl en functionaliteit. En dit met de nodige bezorgdheid voor het milieu!

Zo durven we te claimen dat we de ecologische voetafdruk ten aanzien van de conventionele plastiek verpakkingen sterk naar beneden halen. Zo werken we onder meer met mono-materialen (papier/karton) dewelke als volledig recycleerbaar geregistreerd worden. Op die manier zetten we op vlak van milieubeleid en duurzaamheid grote stappen voorwaarts, zonder in te boeten op de kwaliteit!

Contacteer ons voor meer informatie! 

NEW ACE INNOVATION

Meer nieuws

Nieuws
03 apr 2019

Klinkt MAP voor jou als Chinees in de oren? Heb je wel eens gehoord van gas of vacuüm verpakken, maar heb je geen idee van wat dit precies inhoudt?

Nieuws
28 mrt 2019

WELKE FUNCTIES ZIJN VAN BELANG BIJ HET KIEZEN VAN EEN VERPAKKING?

Nieuws
03 jan 2019

PERSBERICHT Vrijdag 21 december 2018  — Elk huisdier verdient een warm en liefdevol leven.

Nieuws
04 dec 2018

De warmste weken bij ACE 🔥 Every pet deserves a warm and loving life.