fbpx Verpakkingen | Ace Packaging

Verpakkingen

ACE Packaging creëert als verpakkingstrendsetter een optimale 360° beleving voor jouw voedingsproducten. Voedsel beleef je! De verpakkingen van ACE stellen een optimale eetbeleving centraal.

Je kan hierbij kiezen voor een gepersonaliseerd product: het ACE designteam werkt met veel plezier voor jou een bijzonder en innovatief ontwerp uit! Maar je kan ook je keuze maken tussen ons ruim assortiment aan gestandaardiseerde producten. Doe hier alvast wat inspiratie op!

Een knapperig brood. Dagenlang. Een vers product, alsof het net uit de toonbank komt. Ga voor beter brood! Ontdek onze composteerbare én recycleerbare broodverpakkingen.
Verpakkingen die goed functioneren en je gerecht aantrekkelijker maken, verhogen het plezier van de maaltijd. Maak samen met ons de beleving van je vleesgerecht compleet.
Groenten en fruit zijn het allerbelangrijkste voor een gezond leven. Ga voor een verpakking die deze gezonde en verantwoorde voeding stimuleert!
Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar gemak en wensen te eten op het tijdstip dat zij dat wensen. Dit vraagt om handige take-away of to-go verpakkingen.
We streven ernaar om de meest milieubewuste oplossingen aan te bieden. Dat weerspiegelt zich in ons Green-Solutions assortiment.
Het zijn vaak kleine details die bepalen of een klant al dan niet bij je terugkeert. Wij bieden daarom een ruime selectie aan aanvullende items aan.

Samenwerken met ons?

Contacteer ons